Skriven november 05, 2010 18:26:46
Upp som vanligt tidigt som fan. Fortsatte med att fylla nasen med diverse data. Åkte till optikern för att fixa glajjerna. Dom satt inte bra. Fick dom igår och arbetsgivaren betalar. Jävligt generöst får jag säga.

Familjedag. Teamade ihop oss på Arosfortet. Kul, men det hade varit ännu roligare om man fattade vad man skulle göra i dom olika cellerna. Men det är väl jag som är dum i huvet.

Därpå intog vi en delikat måltid på en större hamburgerkedja. Jättegott dom första fem tuggorna och sen får man en fettchock…… fast värt varenda krona…….för dom första fem tuggorna…….kan man inte bara få betala för dom första fem tuggorna? Extrapris på godis på Coop. 39,90 kilot. Har nog nära 1 kilo framför mig på bordet. Halvligger i soffan fortfarande fettchockad och ångrar att jag köpte godis.

Heja Djurgården!
///A