Skrivet november 09, 2010 22:10:42

Tittade på EMA (european music television awards (tror jag det betyder)) med lilla sonen. Vilket fenomen som har pågått så länge. En sak som slog mig är att det märks inte att musikbranchen har blivit fattigare av all olaglig nedladning av musik. Tvärtom så ser dom stackars rockstjärnorna jäkligt välmående ut. Skittrist att mitt favoritband Muse inte vann några av sina nomineringar, men mycket bra att Lady GaGa tog hem hela 3 nomineringar. Lady GaGa rockar jävligt fett. Hon är en förebild för feminismen tycker iallafall jag. Nu vet väl inte jag så jättemycket om feminismen i sig, men jag vet att det är tufft för unga tjejer att slå sig fram i alla sorts brancher. Tjejer måste ju alltid vara dubbelt så bra som killar för att nå lika långt som killar. Skitsamhälle! Hockey i helgen wohooooo….karjala cup. Ska bli mycket spännande att se vad Mårts har sytt ihop för busigt spel.

Nu jävlar så är det snöstorm så håll i hatten!

///A