Skrivet februari 02, 2011 19:01:50

Spräckte LCD-Displayen på min iPhone. Herregud vilket iPhone missbruk jag har hamnat i upptäckte jag. Jag tog luren för given, men nu när man inte har åtkomst längre så är suget efter min iPhone värre än till ciggisarna.

Nåväl. Jag köpte en display på nätet och bytte den. Kanon. Nu funkade iPhone igen. Men displayen stängdes inte av under samtal varpå kinden kom åt knapparna som egentligen ska vara avstängda under samtal. Skruvade isär den igen för att kolla alla kontakter. Allt såg bra ut så jag satte ihop iPhone igen. Startade den och ringde mamman. Hör ingenting……sätter på högtalaren och då hör jag mamman. Alltså så pajjade även lilla “öron” högtalaren.

Ångest!!! Ringde Apple-Store, men dom lagar inte iPhone. Vid garantiärenden så lämnar dom bara ut nya lurar. Undra vad tillverkningskostnaden är för en iPhone. Det lustiga är att på nätet så hittar man alla sorts delar till en iPhone. Hittade ett företag på nätet som verkar seriösa som verkar vara seriösa. Man skickar in den och får tillbaka den dan efter nylagad. Helt kanon faktiskt. Läste att var fjärde iPhone går sönder inom två år. Jag fick väl den där fjärde……

Skrev iPhone jobbigt många gånger!

///A